perjantai 13. tammikuuta 2012

Kysymyksiä/toivomuksia!

Mun piti tehdä tää postaus jo aikaa sitten, mutta löysin aina jotain muuta kirjoitettavaa. Nyt kun ei tältä päivältä oo erikoisemmin mitään sanottavaa tai syviä ajatuksia jaettavana, pyydänkin TEITÄ KYSYMÄÄN KYSYMYKSIÄ JA ESITTÄMÄÄN TOIVEITA. Eli kysykää ihan mitä tahansa liittyen ihan mihin tahansa, tai esittäkää toiveita tuleviin postauksiin liittyen, esimerkiksi jos teillä on joku idea, mistä voisin kirjoittaa.

Kaikki lukijat voivat kirjoittaa kysymyksensä/toiveensa tämän postauksen kommenttiboksiin tonne alas. Ei tarvitse olla itse kirjautunut Bloggeriin, vaan kommentoiminen onnistuu kaikilta :) Jos et ole Bloggerin jäsen, nimimerkiksesi tulee automaattisesti Anonyymi. Jos kuitenkin haluat, voit kertoa nimesi :) Pakko ei tietenkään ole :D

Kokoan kysymyksistä/toiveista ja omista vastauksistani sitten vastauspostauksen, jossa pyrin vastaamaan kaikkiin kysymyksiin - hyvän maun rajoissa tietenkin ;)

Eli kysymyksiä ja toiveita tulemaan, oon valmis odottamaan muutaman päivän ;)

~anni

7 kommenttia:

  1. Aiotko vielä hakea ulkomaille opiskelemaan?

    VastaaPoista
  2. Miten koet muuttunees viimesen sanotaan viiden vuoden aikana?

    VastaaPoista
  3. Millanen perhe sulla on? :) Tai sillee et millasia sun perheenjäsenet on jne.

    VastaaPoista
  4. Voisit tehdä valokuvapostauksen esim. yhdestä päivästä. Sillee et kerrot vaan mitä kaikkea teit ja valokuvaat päivän kaikki eri vaiheet 8)

    VastaaPoista
  5. Tee lisää yliopisto postauksii ym. Niist on ollu mul ainaki hyötyy.

    VastaaPoista
  6. Tee postaus jostain sun idolista!

    VastaaPoista